Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Χριστός ανέστη και απο μένα και χρόνια πολλά!!!
Άργησα όπως πάντα,αλλά τι να κάνω βρε παιδιά,προσπαθώ όσο μπορώ. Συγχωρέστε με για την αργοπορία μου....
Να, σας έφτιαξα και ενα αυγό στρουθοκαμήλου ,για να είμαι και εγώ στο πνεύμα των ημερών. Είναι το πρώτο μου και θα έλεγα οτι το διασκέδασα πάρα πολύ!!



Είχα και αυτά τα αυγουλάκια απο τις κότες μου, αλλά τα λυπήθηκα τα καημένα να καλλιτεχνησω επάνω τους γιατί θεωρώ ότι είναι απο μόνα τους ένα έργο τέχνης.Τα είχα μαζέψει πριν επτά περίπου χρόνια απο το κοτέτσι μου στην Κεφαλονια.Μου είχε κανει μεγάλη εντύπωση το ανάγλυφο σχήμα τους.Είναι σαν να έχουν σφυρηλατηθεί ,δεν νομίζετε;..... Εγώ πάντως αποφάσισα να κρατήσω το κέλυφος σαν έργο τέχνης.Τόσο κόπο έκανε η καημένη η κοτούλα......

Αυτά για την ώρα....Χρόνια πολλά και πάλι και... Χριστός Ανέστη

9 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά!Χριστός ανέστη!Πολύ όμορφο το αυγό σου!!!Τα άλλα δύο έχεις δίκιο φαίνονται σαν να είναι απο σφυρίλατο μέταλλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ!!! ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΗΣ ΚΟΤΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ART ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΜΑ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ;;

      Διαγραφή
  2. Αργησαν να φτάσουν τα νέα εκεί που ήσουν Βιργινίτσα ή μου φαίνεται;Εχει αναστηθεί μία βδομάδα και...
    Χρώστα χάρη που το Χριστός ΑΝέστη το λέμε μέχρι της ΑΝαλήψεως και το αυγό σου είναι ΥΠΕΡΟΧΟ, όπως και τα αφύσικα φυσικά.
    ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ λοιπόν κι απο μένα με ευχές για ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ!Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ!!
      ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΕΝ ΗΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ. ΕΙΧΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ.....

      Διαγραφή
  3. Αλυθώς ανέστη και χρόνια πολλά. Όμορφο το αυγό της στρουθοκαμήλου, αλλά εξ ίσου όμορφα και σπάνια τα "σφυρηλατημένα" αυγά της κότας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επανήλθα γιατί ο δαίμων του μπλογκερ έκανε το Αληθώς , Αλυθώς.

      Διαγραφή
  4. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΗΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΤΑΣ .ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΕΞΡΑΙΡΕΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αληθώς Ανέστη Βιργινίτσα ! Το αυγό που έφτιαξες είναι υπέροχο ! Όσο γιά τα άλλα, μήπως η κότα σου είχε καταπιεί πολλά χαλικάκια ???? χαχαχα !! είναι πράγματι όμορφα και σπάνια, όπως λές ! Κόλλησέ τους κανένα λουλουδάκι για να μην φαίνεται η τρυπούλα.
    Θα μιλήσουμε ! Φιλάκια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να μην σχολιάσω την .."προφιλ" φωτο του αυγού!!! Γιατί, καλή μου? Τι σου έκανε το αυγουλάκι? Οπως και να είναι, μου αρέσει ! Οσο για τα "σφυρήλατα", σκέψου και την κακομοίρα την κοτούλα!!!! Χαχα!! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή