Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΑΣΠΟ



        Στα δυο αυτά κασπο έχω χρησιμοποιήσει ακριλικό στόκο για να κάνει πιο ανάγλυφη επιφάνεια.
   Έτσι του δίνει μια άλλη όψη. Δεν συμφωνείτε;;



      Να  και ένα σετακι απο ξύλινο καλαθάκι με το μεταλλικό κασπο του. Στο ξύλινο καλαθάκι έχω κάνει και παλαίωση ,παίζοντας με το εκρου και το πράσινο.
     





       Τα λουλούδια και τα μανιτάρια νομίζω ότι  είναι  αγαπημένο θέμα για τους περισσότερους ανθρώπους. Δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε ένα δάσος ή ένα λιβάδι. Ααααχ.....αγαπημενα μερη τα δαση!!!!!

ΟΙ ΑΜΜΟΠΕΤΡΕΣ ΜΟΥ

   Μια χειμωνιάτικη μέρα, που έκανα βόλτα με την οικογένειά μου, στην παραλία της Σκάλας στην Κεφαλονιά παρατήρησα οτι τα βότσαλα είχαν μια περίεργη σύνθεση. Ήταν απο μία συμπαγή μάζα άμμου που με τα χρόνια άρχισε να γίνεται πέτρωμα!




    Θεώρησα ότι αν τα συνδύαζα με ντεκουπάζ και θαλασσόξυλα,  θα είχα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα... Κατά την ταπεινή μου γνώμη είχα δίκιο. Δεν νομίζετε;;;

Να σας πω επίσης ότι τα βρύα τα μάζεψα απο το σπήλαιο της Δρογκαράτης σκαρφαλώνοντας στα βράχια της εισόδου του.



    Το καλό με αυτές τις πέτρες είναι ότι χρειάζονται ελάχιστη φωτοσκίαση. Αυτό σημαίνει ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό...





    Πάντως έχω να σας πω πώς σίγουρα δεν θα τα κατάφερνα δίχως την βοήθεια του συζύγου μου και των παιδιών μου που με υπομονή ανέχτηκαν όλα μου τα καπρίτσια! Με βοήθησαν πολύ στην συναρμολόγηση των δημιουργιών μου και τους ευχαριστώ πολύ γι αυτό!

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΓΓΕΛΟΙ ΣΕ ΚΑΜΒΑ

Άγγελοι σε καμβά με χαρτί δίκης μου εκτύπωσης
με πάστα κρακελε,φύλλα χρυσού,δαχτυλοπατινα .
Έχουν κολληθεί πάνω σε MDF και προστεθεί κλαράκια,
που έχουν κολληθεί με σιλικόνη.